MARTíN ALVARADO

MARTíN ALVARADO

Copyright 2013 Martin Alvarado

Website content and design:

L Tango Promotions

facebook_32 soundcloud-icon vkontakte-menjaet-domennoe-imja-na-vk Twitter-Logo Instagram_App_Large_May2016_200 YouTube-icon-400x400 finland for web

Martín Alvaradoa pidetään Argentiinan tärkeimpänä tangon nykyartistina ja kasvavassa määrin myös yhtenä tangohistorian hienoimmista tangolaulajista. Häntä on kuvattu “2000-luvun tangon ääneksi”.

 

Martín löysi lahjakkuutensa laulamiseen 19-vuotiaana opiskellessaan kitaransoittoa Buenos Airesissa. Muutama vuosi myöhemmin hän matkusti Espanjaan, missä hänet huomattiin Barcelonassa 2002, ja kutsuttiin laulamaan Suomeen. Uutinen hänen laulutaidoistaan levisi Suomessa nopeasti ja vain muutaman viikon päästä saapumisestaan, hän jo esiintyi Tampereen Filharmonisen orkesterin kanssa.

 

Vuonna 2003 hän esiintyi Euroopassa ja Etelä-Amerikassa yli 500 kertaa, usein täysille katsomoille, esiintyi useissa TV-ohjelmissa Suomessa, Venäjällä, Sloveniassa ja Argentiinassa, ja julkaisi neljä albumia. Hänen musiikkiaan soitetaan päivittäin tangokanavilla Buenos Airesissa.

 

Vuonna 2013 hän voitti Latin UK Award -palkinnon Parhaan kansainvälisen artistin konsertin sarjassa, julkaisi uusimman albuminsa kansainvälisesti brittiläisen Riverboat Records (World Music Network) -levy-yhtiön kanssa. Yhtiöllä on listoillaan monia erittäin tunnettuja kansainvälisiä tähtiä.

 

Martinin ylistettyyn repertuaariin kuuluu tarkasti valittuja teoksia Argentiinan tunnetuimmilta runoilijoilta ja säveltäjiltä, mukaan luettuna Piazzollan harvinaisia sävellyksiä, uusi tangoja, ikivihreitä klassikkoja ja Martinin omia sävellyksiä.

Martinilla on erittäin laaja ääni- ja tunneskaala, jonka hän on yhdistänyt vahvaan, karismaattiseen läsnäoloon lavalla. Hänet tunnetaan suurenmoisista live-esiintymisistä, ja häntä on jopa verrattu Carlos Gardeliin, 1930-luvun tangotähteen. Häntä on kuvattu aikamme tärkeimmäksi tangolaulajaksi.

Artistista

Contacts

Bookings

 

Russia/Japan

Email: Viktoria Zubovskaya

+7 (921) 966 6936

 

South America

Email: Janina Suárez Pinzón

 

UK/Europe/English speaking nations

Lisa Cherry-Downes

+44 ()7)7530549570

email

 

PRESS Email

 

Artistic proposals

Tangon uusi ulottuvuus

'Kiistatta yksi maailman parhaista laulajista'

DJ Ritu, Resonance FM, London

'Martín Alvarado kääntää Carlos Gardelin luoman kaavan päälaelleen äänialallaan ja herkkyydellään'

El Universo, Ecuador

Argentina-flag flag-russia japan-flag

Max Reinhardt, BBC Radio 3 presenter

'Täysin lumoavaa...

tangon valaistuminen'

'

britishflag Martinfinedited